Luis Weg

Toepassingsgebied:

Huyskweker Luis Weg bestrijdt effectief bladluis, zwarte bonenluis, trips en witte vlieg. Toepassen zodra de eerste aantasting zichtbaar wordt. Huyskweker Luis Weg is een Milieuvriendelijke vloeistof welke vervaardigd is op basis van hoogwaardige organische vetzuren. Deze vetzuren tasten de weerstand van schadelijke insecten aan en zorgen voor een effectieve doding.

 

Gebruiksaanwijzing:

Zowel de boven- als onderkant van de bladeren goed bevochtigen d.m.v. bespuiten, sproeien tot dat het van het blad afdruipt. Planten niet besproeien in de volle zon, bij voorkeur 's avonds toepassen. De behandeling na 5 - 7 dagen herhalen. Soms blijven er dode insecten kleven aan de plant.

€ 7,95

  • 0,29 kg
  • Uitverkocht

Mieren Weg

Toepassingsgebied:

Huyskweker Mieren Weg verstoort het natuurlijk gedrag van de mieren, zodanig dat ze het nest niet meer terug kunnen vinden. Het nest zal hierdoor verdwijnen en de mieren dood gaan.

 

Gebruiksaanwijzing:

Huyskweker Mieren Weg is een strooipoeder, te gebruiken in en rondom het huis. Strooi Mieren Weg ter voorkoming van het binnenkomen van mieren in gebouwen ter voorkeur direct in de buurt van nestopeningen en op looppaden van de mieren. Indien nodig na enkele dagen herhalen. Bij gebruik buitenshuis bij voorkeur alleen toepassen bij droge weersomstandigheden. Kan zowel als strooipoeder, als in water opgelost toegepast worden. In water opgelost aangieten in de nestopeningen.

€ 7,95

  • 0,13 kg
  • Uitverkocht

Schimmel Weg

Eigenschappen:

De werking is preventief op de meeste heesters, vaste planten en één jarige zomerbloeiers en weerhoudt o.a. echte en valse meeldauw, sterroetdauw, Cylindrocladium buxicola, Volutella buxi, Seiridium unicorne van kieming en het aantasten van de plant. Aangezien een plant steeds groeit is herhaling van groot belang. Het middel is geheel natuurlijk en kan ook in de biologische teelt gebruikt worden. 2 - 4 wekelijks spuiten van de planten wordt aanbevolen.

 

Dosering:

5ml concentraat toevoegen aan 1 liter water en over de plant spuiten.

€ 12,95

  • 0,5 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Social

Voor actuele info en evenementen

Adres

Kwekerij Arnhem Nijmegen

Hegsestraat 34

6691EV, Gendt 

Info@Kwekerijarnhemnijmegen.nl

Openingstijden

Maandag 12.00 t/m 17.00
Dinsdag 09.00 t/m 17.00

Woensdag

09.00 t/m 17.00

Donderdag

09.00 t/m 17.00

Vrijdag

09.00 t/m 17.00

Zaterdag

09.00 t/m 17.00

 Zondag

Gesloten

Alle seizoenen open!

 

We zien u graag bij ons op de kwekerij, de koffie staat voor u klaar!

 


Partners: